ΔΕΔΙΣΑ - Διαδημοτική Επιχείριση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Περιοχή ΧρήστηΔιαφήμιση
Προσθήκη ΑρχικήςΠροσθήκη ΤρέχουσαςΕκτύπωση ΣελίδαςΜοιράσου τη ΣελίδαEmail την Σελίδα
Διαλογή στην Πηγή
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   

 

Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και της ΔΕΔΙΣΑ, έγινε δυνατή η εγκατάσταση του προγράμματος διαλογής στην πηγή σε όλο τον νομό, για όλα τα υλικά, και με την συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων με εξοπλισμούς.
 
Στον στόλο του τμήματος περιλαμβάνονται 8 συνολικά οχήματα διαφόρων τύπων, απορριμματοφόρα χαμηλής συμπίεσης και βοηθητικά οχήματα συνεργασίας.
 
Ο σάκος της ΔΕΔΙΣΑ στο σπίτι και οι Μπλε και Κίτρινοι Κάδοι στους δρόμους υποδέχονται τους πολλούς ευαισθητοποιημένους Χανιώτες, χαρίζοντας στα Χανιά και την ΔΕΔΙΣΑ την δεύτερη θέση στην κατά κεφαλή συμμετοχή στην όλη την χώρα με 13 κιλά ανά κάτοικο σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕΑΑ.

                    

 

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥ: ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, στο τέλος του 2006, θα εξυπηρετούνται 151.000 μόνιμοι κάτοικοι και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, με 1700 μπλέ κάδους συνολικής χωρητικότητας 1.694.000 λίτρων και 400 κίτρινους κάδους συνολικής χωρητικότητας 144.000 λίτρων, για την συλλογή 7.500 τόνων ανακυκλώσιμων υλικών.

 

Η διαλογή στην πηγή διευκολύνει τον διαχωρισμό και προσφέρει προς αξιοποίηση καθαρά υλικά με μεγαλύτερη εμπορική αξία.

 

Σχετικά άρθρα